Jag skulle väldigt gärna få tips på hemsidor/tidskrifter/bloggar (etc) som dokumenterar nya produkter för veganer. (Produkter kan vara såväl livsmedel som skor!)

2009/01/11

Jag gjorde en snabbsök på nätet och jag hittade många debatter om veganer men väldigt lite om hemsidor mm som dokumenterar nya produkter för veganer. Det mesta handlar om mat och kosthållning och hur man kan ersätta kött med bönor osv.

Jag har hittat en bok: Veganerna, en bok om dom som stör av Magnus Linton. Författaren har även en hemsida där han bloggar om olika ämnen bl a veganismen: http://www.magnuslinton.com

Jag hittade även några hemsidor som verkar innehålla lite varierande information och nyheter, samt länkar till andra relaterade sidor och bloggar:

http://www.vegan.nu/
http://www.veggiemind.com/
http://www.vegan.se

De bloggar jag har hittat är inte så uttömmande utom denna som verkar vara en guldgruva för alla dem (t ex jag) som inte vet var deska börja leta efter bra info om veganer och veganism:
http://www.veganisverige.blogspot.com/

Jag har inte lyckats hitta en tidskrift som riktar sig till och är för veganer. Det behöver dock inte betyda att dessa inte finns. En bra tidskrift som troligtvis tar upp de frågor du ställer är Djurens rätt.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: